werken
Ik heb een nieuwe dienst, van 8.30 tot 13.00 uur en dan van 18.30 tot 22.30 uur. Dus ik heb nu even de tijd om weer wat op mijn reisblog te zetten.
De ouders van Nathalie zijn gister aangekomen, en blijven hier 10 dagen. Dus we zijn niet alleen deze dagen haha.
Ik heb deze week 6 dagen gewerkt, en ben morgen een dag vrij (heb ik wel even zin in) Maar gelukkig ging het wel snel voor bij. Er zijn heel veel mensen aangekomen en het hotel zit nu vol. Er zijn veel Italianen en Spanjaarden aangekomen, ook zijn er veel Duitsers en Russen. en gister heb ik 3 Nederlandse gezinnen geholpen.
Het werk is nog steeds leuk, je krijgt veel verschillende vragen aan de receptie, van inchecken tot vraag naar strand handoeken. We hebben zelfs al een keer een ambulance moeten bellen, omdat er iemand was met hartklachten. Gelukkig is dit goed afgelopen, maar het is wel bijzonder om dat te doen.
Ik heb van mama heel veel groetjes gekregen van iedereen, heel erg bedankt!
liefs
Hey Marijke, leuk dat je er weer foto's op gezet hebt! Wat was het gezellig,he? Voor jou was het best warm om te werken met 38 graden!! Gelukkig was de hittegolf voorbij toen wij er waren! Ik heb een fotoboekje laten maken van alle foto's die we daar gemaakt hebben. En die laten we aan iedereen zien natuurlijk!! Veel plezier met Nathalie haar ouders en werkse!! Amor de papa, mama y hermano Erik