Marijke op Mallorca

5-7-2012

Het is alweer een poosje geleden, dus hier is weer een nieuw verslag!

Spanje is kampioen geworden en wat een geluk, ik zit in Spanje! Wat waren ze blij! Ik was die avond wel aan het werk, maar ik heb alles mee gekregen. Mooi versierde karren en veel lawaai. Natuurlijk zat ik onder de Spaanse vlaggetjes op mijn wangen. Papa, mama, erik en nathalie waren op dat moment in Cala Radjada en hebben er mooie foto's van gemaakt die komen natuurlijk op mijn site te staan.

Papa, mama en erik zijn net gister weer vetrokken naar Nederland, we hebben super gezellige dagen gehad! Ik heb een nachtje gelogeerd in het hotel waar ze zaten, in de ochtend hebben we daar gegeten, dat was lang geleden dat ik zo lekker ontbijt heb gehad haha ;) We hebben gezwommen in het hotel en we zijn natuurlijk ook naar het strand geweest. In de avond zijn we naar het centrum van Cala Radjada gegaan, nathalie moest gewoon werken, toen ze vrij was kwam ze naar ons toe en hebben we heerlijk op een terrasje gezeten!

Nathalie en ik zitten altijd bij Raco dat is een restaurant waar je buiten wat kan eten of drinken. De obers kennen ons nu ook al super goed en vinden het dan ook heel leuk als we familie mee nemen! want normaal zien ze die alleen via de skype

Nathlie en ik hebben erik een paar Spaanse dingen geleerd, en erik heeft zelf zijn eten besteld en om de rekening gevraagd! super goed toch?

Ik heb heel veel foto's gemaakt en die komen er ook allemaal op! Nu moet ik eerst een verslag in leveren voor school, want ook moet er huiswerk gemaakt worden...

Hasta luego, y gracias por leer mi website ! ( tot ziens en bedankt dat jullie mijn website lezen

Gwen

Hoi Marijke! Ook al zo'n gave blog. Ik kreeg het webadres van Henk v/d Vorst.
Leuk om te lezen en jullie (op gepaste afstand - haha) te volgen.

Werk ze!

Hasta la Pasta.

marijke

ha-ha op gepaste afstand, stiekem mist u ons wel een beetje haha!

danku en geniet van u vakantie.

Adiós señora bezem!

Gwen

Ja, ik mis jullie echt wel :-)

Maar nu eerst vakantie. Op de bezem.

Fred en José

Hoi Marijke,

Wat leuk dat je ouders en Erik langs kwamen. Heerlijk even weer met elkaar zijn! Het is vast veel te snel voorbij gevlogen!
Zo te lezen gaat het prima met jou en Nathalie en leer je al aardig een woordje Spaans. Respect hoor!! Het werk wordt zo misschien ook ietsje gemakkelijker.
Nog veel succes verder, ook met je huiswerk...;-)

Veel liefs, Fred, José en Meike