4 dagen met mama
Vanochtend is mama weer vertrokken, natuurlijk heel jammer! maar we hebben heerlijke 4 dagen gehad!
Ik had geregeld met mn werk dat ik donderdag en zaterdag vrij kon zijn, dus we hadden 2 volle dagen om bij elkaar te zijn. Natuurlijk hebben we ook op het strand gelegen. Maar ook heb ik van alles laten zien, het plaatsje Cala Radjada waar Nathalie en ik altijd heen gaan voor intenet. Mama sliep bij ons in het kamertje dus alles is weer schoon en netjes haha.
Gister zijn we ook naar Cala Radjada gegaan om voetbal te kijken (Nederland) natuurlijk zaten we op een terras met alleen maar Duitsers dus die waren door de dolle heen na de wedstrijd. Vanochtend toen ik aan het werk washeb ik de hele tijd moeten aan horen ´wat jammer he gister van Nederland´ .....
Ook heeft mama een foto genomen toen ik aan het werk was achter de receptie, die was er namenlijknog niet! De foto staat er natuurlijk ook op!
Op het werk gaat alles nog goed, ik draai ochtend en avond diensten dus ik ben tussen de middag een paar uur vrij. Mijn collega´s zijn aardig en ik leer steeds meer.
Eind september zijn we klaar, dan hebben we de 840 klok uren werk er op zitten!
liefs
Hoi lieve Marijke en Nathalie, ik ben weer veilig thuis!!!
K heb een goede vlucht gehad en alles is ok. Hier thuis is ondertussen alles oranje versierd, tja.......
We gaan nu de foto's bekijken. Bedankt voor de gezellige dagen en tot over een paar weken:)
Liefs mama
Heerlijk, even je moeder om je heen!! Leuk om je verhalen te lezen. Ik vind jullie dapper! Geniet nog van alle ervaringen en mooie dingen. Groetjes van Mariëtte
Hoi Marijke,
Zo te lezen hebben jullie het erg leuk daar! Moet ook haast wel met dat mooie weer, heel wat anders dan in Nederland maar dat heb je vast al meer gehoord.
Hebben jullie geen last van heimwee? En met de taal gaat het goed? Wat we zo lazen is dat je je daar goed mee redt, knap hoor!
Hier is alles prima, op de manege en met Umbria ook. Per 1 juli stop ik wel met de groepsles, maar dat komt omdat ik nu iedere week priveles van Monique heb en dat gaat super. En dan heeft de rest ook wat meer keuze qua paarden.
Over 3 weken gaan wij lekker samen met Isa & Romy naar Italië, nu al zin in! Zijn al een beetje met de voorbereidingen bezig, we gaan met de tent dus dan moet je van alles mee hè!
Nou ben je een beetje op de hoogte van het reilen en zeilen hier.
Heel veel plezier verder daar, geniet ervan en leuk dat je deze website hebt!
Succes, liefs uit Noordhorn
Hey harde werkster(s)!! De eerste maand zit er al weer op. Tijd vliegt voorbij. Leuk te lezen dat je het zo naar je zin hebt daar. Al die visite breekt de tijd ook wel een beetje, voor zover je vrije tijd hebt dan.
Nou veel plezier en we zijn benieuwd naar je verhalen want je komt aardig wat verschillende mensen tegen denk ik ;-) Groetjes!!